Ολυμπιακοσ Αλμπα : Εφημερίδα Τα Νέα - 13/11/2020 - Περιθώριο 10 ημερών / Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague .

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague .

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Πελματιαία απονεύρωση
Πελματιαία απονεύρωση from allstarbasket.gr
Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης .

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα.

Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε .

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague .

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Πελματιαία απονεύρωση
Πελματιαία απονεύρωση from allstarbasket.gr
Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης .

Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε .

Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης .

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague .

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Άλμπα Î'ερολίνου: Î'νακοίνωσε την απόκτηση του Μάοντο Λο (pics)
Άλμπα Î'ερολίνου: Î'νακοίνωσε την απόκτηση του Μάοντο Λο (pics) from allstarbasket.gr
Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με .

Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης .

Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης . Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης για την ευρωλίγκα. Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς.

Ολυμπιακοσ Αλμπα : Εφημερίδα Τα Νέα - 13/11/2020 - Περιθώριο 10 ημερών / Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague .. Ο ολυμπιακός κοντράρεται με την άλμπα βερολίνου στο σεφ για την 6η αγωνιστική της euroleague . Ο ολυμπιακός υποτίμησε την άλμπα και παραλίγο να το πληρώσει στο τέλος του ματς. Με την άμυνα του να υπολειτουργεί, ο ολυμπιακός αγχώθηκε απέναντι στην άλμπα βερολίνου, αλλά τελικά επέστρεψε στις νίκες, βελτιώνοντας σε . Ο ίσραελ γκονζάλες μίλησε μετά από την ήττα της άλμπα βερολίνου από τον ολυμπιακό και τόνισε ότι η ομάδα του στην αρχή έπαιξε ατομικά και με . Οι διαιτητές της αναμέτρησης ο ολυμπιακός παίζει με την άλμπα βερολίνου την τρίτη (26/10) στο στάδιο ειρήνης .